stoineff

Проблем! Локален срив на Фейсбук

facebook crash

Днес на 17.07 2019 г. в 15.47 ч. Българско време сайта на Фейсбук се срина.Оказа се ,че проблемът е локален и става дума само за проблем на Балканския полуостров. Колко време няма да отговоря сайта може само да гадаем. По - интересното в случая са коментарите и различни форуми и Twitter - : "Руски хакери хакнаха и Фейсбук след НАП", "Фейсбук последва НАП", Руснаци счупиха Фейсбук, и подобни, за кратко оживаха социалните мрежи.

Вчера пък потребители на социалната мрежа от много държави съобщиха за проблем в работата на Фейсбук, предаде ТАСС, като се позова на специализирания сайт Даундитектър (Downdetector).

Неизправността се наблюдава от 19.01 ч. българско време.

Най-много оплаквания са постъпили от САЩ и Великобритания. За проблеми се съобщава още във Франция, Холандия, Белгия, Германия, Мексико и Филипините. В Русия има сигнали от Москва.

По данни на Даундитектър голяма част от потребителите на най-голямата социална мрежа в света имат проблем с лентата за новини (57 процента), около една пета не могат да си влязат в акаунта, а още толкова изобщо нямат достъп до сайта на Фейсбук.

Дали двата срива имат общо предстои да разберем скоро.

related

Технологии 5488430614966721225

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item