stoineff

Кои мъжки ризи и якета ще бъдат на мода през наближаващия есенен сезон


Краят на летния сезон наближава бавно, но сигурно. За модните тенденции обаче няма почивка и модните къщи вече са определили посоката на тазгодишния есенно-зимен стил на обличане на мъжете. За да бъдете и Вие в крак с съвременните тенденции, ние подбрахме 3 артикула от колекцията от мъжки ризи и мъжки якета на Ree.bg, онлайн магазин с богата гама от мъжки, дамски и детски дрехи.
           
 мъжки ризи и якета
    

Когато заговорим за мъжки ризи, не можем да не се сетим за обикновените и скучни едноцветни бели и небесносини ризи. Всъщност, модните тенденции отдавна са обърнали гръб на този стил, особено след като ежедневния и небрежен начин на обличане превзе целия свят. В този ред на мисли, мъжката карирана памучна риза е прекрасен вариант за ежедневно носене. Без значение дали на работа или с приятели навън, карето определено е на мода и най-хубавото е, че може да се съчетае както с панталони, така и с дънки и дори къси панталони.

Ако все пак предпочитате нещо по-изчистено, имайте предвид че през предстоящия сезон модните къщи ще наблегнат на земните тонове и цветове. Това означава, че цветове като тъмнозелено, тъмнокафяво, тъмночервено и всякакви избелени тъмни разцветки ще бъдат изключително популярни. Ежедневната мъжка риза във винтидж стил е една от многото мъжки ризи в колекцията на Ree.bg, които се вписват по идеален начин в есенно-зимната гама от цветове. Нещо повече, ризата се предлага в 4 различни цвята, всеки един от които в земни тонове.

Все пак, когато говорим за есен, не можем да не споменем и връхните дрехи. Въпреки че, ватираните якета бяха на мода миналия есенно-зимен сезон, тази година те все още са на мода. Затова, ако все още нямате ватирано яке, мъжкото есенно-зимно яке със сваляща се качулка е едно от многото ватирани якета в колекцията мъжки якета на Ree.bg. Якето е с дебела подплата и без проблем може да се носи и през зимата. Предлага се в стандартния черен цвят и може успешно да се съчетае с горните две ризи, за да бъдете напълно в крак с модните тенденции.


related

Стоки и услуги 954576794270563711

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item