stoineff

Ако Грета Тунберг беше българка

Няколко неща, които щяха да се случат, ако Грета Тунберг беше българка:

📌Вследствие на изразените разсъждения, бащата на Грета Тунберг я набива, защото няма да говори тя такива глупости и да излага семейството пред хората.

📌Намесва се майката на Грета Тунберг и я моли, ако ще се занимава с времето, поне да стане синоптичка. Те са лачени мадамки, дават ги по телевизията, а и всичките са женени за добре облечени млади бизнесмени.

📌Съседите спират да поздравяват Грета Тунберг - няма 16-годишно пишлеме с жълто около устата да ги учи тях как да живеят.

📌Агенция ПИК публикува снимка на Грета, биеща малчуган на детска площадка. Оказва се, че средствата за построяването са дарени от “Отворено общество”, а самата екоактивистка е ходила в училището на едно от децата на Иво Прокопиев. Бдителни журналисти откриват тези факти и правят необходимите причинно-следствени връзки. С последващи анализи излизат проф. Мишо Константинов, Явор Дачков, Велислава Дърева. "Уикенд" пубикува интервю с врачка, която коментира края на света.

📌След споменаването на няколко имена на проспериращи радетели на чистотата като Ковачки и Румен Вълка, момчета с анцузи посещават дома на Грета Тунберг. Обясняват и да мълчи, защото ядосва големи хора и ще си има проблеми.

📌Появяват се публикации, че идеите на Тунберг всъщност са й внедрени от учебник по природознание за трети клас, излязъл по времето на Иван Костов. Министърът на образованието излиза с официално опровержение и обяснява, че климатът се засяга като тема само в дух с изконните български ценности и в унисон с описваното от Елин Пелин и Йордан Йовков. Министърът използва случая да увери, че “История Славянобългарская” и “Под игото” няма да изпаднат от учебниците.

📌Патриархът заклеймява учебника с подкрепата на шестима членове на ДС, опс, БАН. Дядо Николай Пловдивски чете молитва срещу Грета Тунберг.

📌Намесва се най-висшата инстанция в държавата - премиерът Бойко Борисов. Гневен е, че колкото правителството на ГЕРБ и в частност самият той е направил срещу климатичните промени, никой друг не е направил. Обяснява, че децата в България са като медиите в България - всеки може да се обърне, да го критикува и шамар да му залепи дори. Съвсем други са били времената при Станишев, а и при царя, и твърденията за климатични промени са просто пореден пълзящ преврат след хакнатите пръскачки пред НС.

📌Грета Тунберг завършва гимназия, въпреки че не ходи на училище, защото на директора са му необходими средствата по принципа "парите следват ученика". Слуховете твърдят, че е започнала работа в “Йелоу такси”. А всъщност, Грета учи предучилищна педагогика в ЮЗУ, но като завърши, ще иде сервитьорка в Кавала. Не друго - но дават повече пари.

related

новини бг 9028849343745369354

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item