stoineff

Защо бързият кредит е по-добро решение от заема от приятели?


Разбира се, всеки човек, който е притиснат от финансови проблеми, първо се впуска да търси помощ от приятели, роднини или познати. От една страна, това е удобно и решава на момента финансовия въпрос, но от друга страна, особено когато става дума за повече пари, вашият приятел може да няма толкова свободни. Също така, дори и да ги  има,  ако случайно му забавите заема и го върнете по-късно, това може да стане причина за дълготрайно влошаване на вашите приятелски отношения. Като се помисли в тази насока, човек започва да се чуди дали изобщо си струва, особено, когато става дума за малко пари.

бързи кредити

Да разгледаме сега същия проблем, но с ново решение. Ако се обърнете към финансова институция, ще си спестите много неудобства.

Бързите кредити са наистина бързи

Едно от ключовите предимства на тези кредити е, че те стават мигновено, в повечето случаи за по-малко от 15 минути. Това е времето през което кредитната институция ще разгледа вашето заявление и ще го одобри. След това сумата може да бъде получена веднага.

Сигурността не е без значение

Ако решите да ползвате услугите на фирми, които вече са се доказали на пазара като лоялни и надеждни партньори, вероятността да бъдете подведени и измамени е сведена до 0. Необходимо е само да се запознаете детайлно с всички подробности, преди да подпишете договора. В случай, че те ви устройват, няма от какво да се притеснявате. Подписаният договор защитава вашите права и е далеч по сигурен начин за уреждане на финансови взаимоотношения, в сравнение с устните договорки между приятели.

Имате опции за разсрочване

Микрокредитирането е известно със своята гъвкавост. Винаги бихте да промените погасителния план, ако това е във ваша изгода. Често пъти се случват допълнителни непредвидени разходи. Човек тъкмо е изтеглил кредит и е попълнил някаква финансова липса, когато ненадейно изскача втора.

Ако сте взели заем от приятел, едва ли ще ви се зарадва, че още преди да сте върнали предишния, го врънкате за нов. При кредитните институции обаче това не е така. Винаги може да поискате втори заем, дори и да не сте изплатили предишния. Важното е само да сте внасяли вноските си по график.

Източник: atebank.ro


related

новини бг 6990121323384544192

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item