stoineff

Арестуваха жена ударила полицай с дръжка на брадва

Снощи, малко след 22 часа в полицията бил получен сигнал за силна музика от частен дом в гр. Провадия. 


Изпратеният на място полицейски екип установил пред частен дом мъж във видимо нетрезво състояние, стоящ до изнесени тонколони на музикална уредба, от които звучи силна музика. На отправеното от полицаите предупреждение да спре музиката той отказал, не представил и документ за самоличност и започнал да се държи агресивно. Предприети са действия по задържането му, при което от къщата излязла жена с брадва и с дървената й част ударила единия полицай. Към нейните действия се присъединяват още трима, които също нанесли удари на униформения. Другият полицай успял да овладее ситуацията. Пострадалият полицейски служител е откаран за преглед в болнично заведение във Варна. На мястото е извършен оглед в присъствието на прокурор.

След предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия, призори в Провадия са установени и задържани двама от извършителите на деянието - 32 годишен от Провадия и 24 годишна от Дългопол, и двамата с криминални регистрации в полицията.
По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под надзора на Окръжна прокуратура.

related

новини 8824625417733661957

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item