stoineff

Драгомира Георгиева, Недка Драгнева и Стоянка Петранова от с. Секулаво са пострадалите при катастрофата

При изключително тежката катастрофа между Секулово и Грънчарово по-рано днес са загинали на място Драгомира Георгиева, Недка Драгнева и Стоянка Петранова, съобщава Фейсбук страницата на читалището в Секулово. Според първоначалните данни л.а. Рено, управляван от 46-годишна жена, е навлязъл в насрещната лента и се ударил челно в л.а. Фолксваген Каравел. Извънредно!

Загинали са водачката на реното и нейните спътнички - на 74 г. и на 78 г. Другият водач е със съмнение за счупен крак. Изясняват се причините за произшествието. Загинала е шофиращата „Рено“-то и нейните спътнички на 74 и на 78 години. Шофьорът на другия автомобил е със съмнение за счупен крак. Изясняват се причините за произшествието, като е възможно пътната настилка да е била хлъзгава заради дъжда, който се сипе цял ден. Фаталната катастрофа се случва точно днес, когато паднаха КПП-тата в цялата страна.

Вижте още : http://www.inter-view.info/2011/04/blog-post.html



related

при ПТП 646816750604987703

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item