stoineff

Професионални решения за аудио и видео офис оборудване от Digital Box


Ако търсите професионални решения за аудио и видео офис оборудване, Digital Box е в състояние да задоволи всички ваши изисквания. Вече едва ли има фирма, която да не е наясно, че професионалното аудио и видео оборудване, в частност и системите за видеоконферентна връзка, са мощен инструмент за организиране работата на служителите от разстояние. Те са в състояние да създадат удобна и възможно най-близка до реалната комуникация за хора, които са далеч един от друг. Участниците, използващи подобен комуникационен формат, могат да се виждат и чуват на живо, да изпращат данни и да извършват съвместна дейност в интерактивен режим. По този начин видеоконференциите се превърнаха в ефективен инструмент за бизнеса, с който можете да водите преговорите си от разстояние, без да губите времето на участниците в тях, като спестявате и на двете страни излишни пътувания.


Digital Box

Какви са реалните ползи на професионалното аудио и видео оборудване?

Оптимизиране на работата при компании, поддържащи офиси в различни населени места

Когато дадена компания има няколко офиса в различни райони, градове или държави, с помощта на видеоконферентните системи е възможно да се организира ефективно взаимодействие между тях. Преговорите с партньори, клиенти и доставчици на продукти биват улеснени по абсолютно същия начин.

Структура, с която може да работи всеки

Всеки от потребителите работи с точка за достъп - хардуер или софтуер и хардуер. Тази точка включва видеокамера и микрофон - изображението и звукът се предават на други преговарящи. Всички данни се кодират чрез специален кодек в софтуерния пакет и се предават чрез интернет или други IP мрежи. Възпроизвеждането на видеоинформация може да става на телевизор, монитор, проектор, а на аудиоинформация - през високоговорители или слушалки.

Тази структура е най-простата, но може да бъде и по-сложна. Тогава като точка за достъп би могло да се използва не само компютър, но и друго специализирано оборудване. Обработката на данни ще се извършва на отделни сървъри за видеоконференции, като тяхната задача е само да организират видеоконференции и да осигурят безпроблемната ѝ работа. Допуска се свързване на допълнително периферно оборудване, интегриране на устройства, необходими за ефективни преговори. Например точката за достъп може да се направи така, че да бъде преносима.

В кои сектори аудио и видео офис оборудването се използва най-често?

Най-често системите за видеоконферентна връзка се използват от средни и големи търговски организации, образователни институции, държавни агенции. Например в образователните институции организирането на видеоконференции ще позволи провеждането на висококачествени семинари с двупосочна комуникация, различни срещи и така нататък.

В държавните институции видеоконференциите са просто взаимодействие на служителите и спестявания от комуникации, тъй като работата на вътрешната мрежа не изисква големи разходи. Основното предимство е ефективността на срещите и консултациите.

Съществуват и специални системи за видеоконференции за организиране на отдалечени работни станции.

Ето и един списък с удачни приложения в по-важните сектори от икономиката:


· Здравеопазване

· Образование

· Държавен сектор

· Производство

· Юридически сектор

· Финансов сектор

· Търговия

Разбира се, за да отговори и на най-високите ви изисквания, Digital Box предлага оборудване за видеоконферентна връзка, произведено от водещите световни марки. Сред тях е и Poly, отдавна призната като един от лидерите на световния пазар. Не пропускайте да разгледате широката им гама от интелигентни решения за офиса.

 

related

Технологии 3860220265598900336

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item