stoineff

Йоана Захариева определи Тити Папазов като психопат. Обръснал приятелката си и я държал вързана с белезници


 

"Подстригах я, защото ми изневери"


Така е озаглавена историята, която Тити Папазов споделя в YouTube подкаста на Тото преди 4 месеца – 26 март 2023 г.

Видеото предизвика остра обществена реакция срещу Тити Папазов и Тото.

В него Тити Папазов разказва как преди време е наказал бивша своя приятелка (може би около 16-годишна), защото 3 дни след като се разделили тя имала отношения с някого.

На въпрос на NOVA как му е хрумнало да обръсне главата на момичето, той отговори: „Ние имахме уговорка, но е несериозно да ви обяснявам. Имахме уговорка, че ако тя ми изневери, аз ще ѝ обръсна косата, а тя щяла да ми счупи фаровете на колата. Това не променя случилото се”.


В социалните мрежи певицата Йоана Захариева определи Тити Папазов като психопат и разказа, че обръснатото момиче е било в нейния клас. Не е успяло да превъзмогне случая и никога повече не се е върнало в училище. Малко по-късно разбрали, че тя е емигрирала. „Това категорично не отговоря на истината”, твърди Папазов.


Певицата Йоана Захариева-Йоко направи разкрития относно случая с бившата приятелка на Тити Папазов, чиято коса той обръснал. Тя написа коментар в социалните мрежи, в който сподели, че въпросното момиче е било нейна съученичка, казвала се Гергана.

Освен обръснатата коса Тити Папазов, който без срам и чувство за вина разказа историята, е забравил „малката” подробност, че е държал момичето вързано за парното с белезници, преди да я подстриже и я е оставил по този грозен начин между 24-48 часа, докато близките й не я намерили.

Непълнолетната девойка повече дори не се появила в училище и никой не я е виждал оттогава. Смята се, че е заминала за чужбина.

Певицата изрази крайното си възмущение от безцеремонния начин, по който баскетболистът е разказал за случая, защото в подкаста изглежда като шега, но в действителност е истина.

Насилието над въпросната манекенка Гергана може да не е завършило с 400 шева и счупен нос, но травмите на психиката ще останат завинаги.

Припомняме, че известният треньор е постъпил така с Гергана, след като разбрал, че тя му изневерила три дни след раздялата им с близък негов приятел.

Видеото по-късно е скрито от канала на Йонислав Йотов - Тото, както ще разберем по-късно от самия него, в изявление в Ю туб той се извини.

"Относно това, искам да го заявя ясно – не подкрепям такива действия, няма как да ги подкрепя – напротив, даже ги осъждам много по-тежки, отколкото съдебната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа, относно темата с подкаста с Тити Папазов, е че ситуацията е нелепа, изцяло наравно с тази, която се е случила. Не по-малко съм афектиран от ситуацията с Тити, че той е наранил това момиче и смятам, че такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете в моя канал не са изтрити от репорти, те са скрити от мен.

„Извинявам се, че не съм го преценил правилно навреме, когато се е случило. Аз не знаех каква история ще разкаже той. Моят смях е още по-обиден, с оглед на ситуацията към днешна дата. Извинявам се!”, уточнява Йотов.


related

новини бг 3382455506124470872

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item