stoineff

Какво да гледаме при избора на пералня

 


Най-разпространената е схемата, при която пералнята е оборудвана с чекмедже с три отделения: за препарат за предварително пране, за основно пране и омекотител. Първите две отделения, отново традиционно и в по-голямата част от случаите, включват използването на прахови препарати, докато омекотителят, напротив, се предполага, че е течен.

Тази схема е подходяща за почти всички, с изключение на тези, които използват гел, но не искат напълно да изоставят предварителното изпиране: във всички останали случаи гелът може да се излее директно в барабана, но след предварителното измиване ще се източва, а основният цикъл просто ще мине без препарат. В този случай си струва да потърсите пералня, в който кутията е оборудвана с допълнителна преграда, която предотвратява изливането на гела: тази преграда се отстранява при използване на прах и се инсталира, ако използвате гел.

Има перални машини с автоматично подаване на перилен препарат: гелът за пране и омекотителят се изсипват в специални контейнери в машината, след което можете просто да заредите прането и да изберете програмата за пране - машината ще добави необходимото количество препарат на съответните етапи . Основното нещо е да не забравяте да добавите препарат към резервоарите навреме: при някои модели контролът върху тяхното присъствие е изцяло прехвърлен към потребителя.

Инверторен двигател

Не толкова отдавна на пазара се появиха перални машини с инверторен двигател, чийто дизайн не предполага използването на четки и следователно такъв двигател ще се характеризира с намалено износване. Ключова характеристика на такъв двигател е наличието на честотен преобразувател, който променя скоростта и честотата на оборотите на барабана, преобразувайки тока от постоянен в променлив. Това ви позволява по-точно да контролирате работата на механизма.

В сравнение с традиционните инверторни двигатели, те работят почти безшумно, а ефективността им е средно с 20% по-висока. В допълнение, инверторните машини са в състояние да изстискват дрехи с висока скорост.

related

Стоки и услуги 8647190967930223308

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item