stoineff

Гладка и безупречна кожа за лятото – мисия възможна


С отминаването на зимата и настъпването на първите топли дни през пролетта, изпълнени с приятни емоции, не само природата разцъфва, но и красотата на тялото.  Възможно ли е обаче да се отървем от неприятното окосмяване и непрестанните грижи, за да изглеждаме добре и да имаме гладка кожа?

Отговорът е да. С напредването на медицината, технологичните иновации в сферата на оборудването и усъвършенстването на редица процедури, като поставяне на ботокс и лазерна епилация, привеждането на кожата в безупречно състояние за кратко време е повече от възможно. Вижте следващите редове, където екипът на дерматологична клиника Dermal Lase Center споделя повече за тези две популярни процедури.

Предимства на лазерната епилация на цяло тяло?

Лазерната епилация е едно от най-ефективните решения за дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване. Тази технология предлага редица предимства, особено когато става въпрос за обработка на цялото тяло. Вижте кои са основните предимства:

  • по-бързо действие –  лазерната епилация е значително по-бърза от традиционните методи, като кола маска или обезкосмяване с епилатор или специални кремове, тъй като лазерният лъч обхваща голяма площ за кратко време;
  • с минимален дискомфорт – въпреки че всичко зависи от прага на търпимост и конкретния човек и неговата сензитивност, процедурата може да се определи като почти безболезнена;
  • дълготрайни резултати – лазерът унищожава космения фоликул, което предотвратява нов растеж на космите;
  • подходяща за цяло тяло –  лазерната епилация може безопасно да се прилага на почти всяка част от тялото, където има нежелано окосмяване. Могат да се третират както по-стандартни зони, като ръце, крака, гръб, така и по-чувствителни, като лице и бикини зона;
  • подходяща за различни типове кожа и косъм – съвременните лазери са ефективни при прилагане върху различни типове кожа и цветове на косъма. Въпреки това обаче, най-добри резултати се наблюдават при контраст между светла кожа и тъмни косми.

В кои случаи да използвате ботокс?

Поставянето на ботокс е много популярна процедура, която може значително да промени вида на кожата ви. Този метод е особено ефективен за намаляване на бръчките и фините линии, които се появяват с възрастта.

Веществото се поставя чрез инжекции и се препоръчва в случаи, когато искате бърз и видим ефект за подмладяване на кожата в областта на челото, очите и устните.

  

related

новини 5171963573475704563

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item