stoineff

За авторите

Тук ще видите субективния елемент на медията Interview – моят избор на авторите в него. За да е по – ясно как става избора им ще ви кажа част критериите си:





             1. Силно изразена гражданска позиция.


             2. Точно и ясно изказване на тезите и мислите.


             3. Широчина на погледа и приемане на градивна критика.


            4. Грамотност.


            5. Толерантност.


        Въпреки, че има милиони хора, които отговарят на тези условия търся и едно последно качество – харизматичност. Няма как да обясня защо даден стил на писане и общуване с читателите ми допада повече от друг, но е факт. Факт е, че никой няма да бъде пренебрегнат заради това, че мисленето, идеите, погледа, политическите си пристрастия не съвпадат с моите. Ако мислите, че трябва да публикуваме ваша рубрика, статия, да разпространим ваша статия, вашето мнение използвайте формата ни за контакти тук.


       Ако сте приет за автор ще получите e – mail от мен. Последвайте линка, който ще получите в пощата. Направете нова публикация, автобиография, качете нещо което искате читателите ни да знаят за Вас и му сложете етикет  според категорията в който искате да се показва.  Например : "Бизнес" ..


        Започнете да водите вашата рубрика, или напишете статията си. Добавете картинка (за предпочитане – с уредени авторски права, или лична), подбирайте внимателно заглавията и ключовите си думи в текста – така вашата статия ще бъде индексирана от търсещите машини. Цитирайте източниците, които ползвате. Добавете статията си, в социални медии – други посетители и автори ще сторят същото с нея. Бъдете солидарни и споделяйте авторски рубрики, статии, постове.


Добре дошли! Вече сте от екипа на Interview.


Успех на всички!

related

Стани автор 3294361648351126282

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item