stoineff

Интервю - „АУРА О и Ю“ ООД

www.elektrotehniksofia.com



„АУРА О и Ю“ ООД предлага качествени ел. услуги за районите на гр. София, гр. Перник и гр. Радомир. Дейността й е свързана с изграждане на сигнално-охранителна техника, видео наблюдение, домофонни инсталации и соларни системи; смяна на електротабла; монтаж на осветителни тела, ключове, контакти, електрозахранване на бойлери и домакински уреди; направа на допълнителни ел. инсталации за контакти над плот; профилактика на електро оборудване; изграждане, преправяне и ремонт на кухненски електроинсталации при извършване на ремонт – захранване на абсорбатори, допълнително осветление на кухненски шкафове, лунички, вградени електроуреди ; всякакви довърщителни работи. „АУРА О и Ю“ ООД предлага абонаментна поддръжка, резервни части и материали.



Фирма „АУРА О и Ю“ ООД е на пазара вече 5 години, а услугите, които предлага са достъпни за всеки. Служителите ни имат трета квалификационна група по електро-безопастност и разполагат с образование, опит и технически средства, необходими за извършване на изграждащи и ремонтни дейности в областта на електротехниката.



В „АУРА О и Ю“ ООД използваме съвременни материали с високо качество. Изпълняваме проектите си в срок и работим с водещи фирми в областта за страната и чужбина. За нас са важни две неща – качеството и клиентът!!!



Ние в „АУРА О и Ю“ ООД, приемаме конкуренцията не като заплаха, а като стимул да подобрим още повече качеството на услугите си. Ако може така да се нарече, заплаха са фирмите, предлагащи услуги като нашите, на много по-ниски цени. Това говори за лошо качество на материалите, с които се работи, евентуално за неквалифициран персонал и накрая за едно голямо БУМ!



Обръщаме се с внимание към всеки, дошъл в „АУРА О и Ю“ ООД, и работим в удобно за него време. А думата „Подход“ е много обща - за нас всеки, потърсил нашите услуги, е уникален и заслужава специално внимание и съответното отношение. Стремежът ни е максимално да удовлетворим нуждите на своите клиенти, като изцяло се съобразим с техните желания и възможности.



„АУРА О и Ю“ ООД – енергията, от която се нуждаете!!!



В Тълковния речник, думата „Слабост“ има две значения: отрицателно - недостатък, порок, несъвършенство и положително - влечение, наклонност, привързаност. И ако трябва да отговорим изчерпателно на въпроса - „отрицателната слабост“ на „АУРА О и Ю“ ООД е ограничената територия, на която предлага своите услуги; а „положителна слабост“ са нашите клиенти.

www.elektrotehniksofia.com

related

PR Interview 962417038965625792

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item