stoineff

Писани яйцаВече боядисахте ли си яйцата? Аз, да. Е,две се спукаха при варенето, но останалите "оцеляха" даже и след цамбуркането в купичките с топъл разтвор от вода, боя и капки оцет. Изпробвах и една интересна техника - оцветяване с ориз, оросен и напоен в боя, за която чух в едно дневно предаване по телевизията. Получиха ми се едни доста интересни яйчица, които единодушно със сина ми ги кръстихме "пясъчни", защото оризовите зрънца оставиха неравномерни и безразборно пръснати отпечатъци. Жалко, че нямам цифров апарт , за да ги заснема, но ще се опитам с камерата на телефона си да ги "увековеча".

А сега ви предлагам да се потопите и настроите за празника с ето този яйчен слайд със закачлив музикален фон :А за любителите на цял екран - ето тук /цъкни/.

related

Шарки и драскулки 7425434400751725381

Публикуване на коментар

  1. Ееееее, лилавото/изписаното/ е уникално!!! Искам да видя оризенитеее:))))))))

    ОтговорИзтриване
  2. Ами Женя,късно е вече...синът ми е потрошил и тях.Докато успея да го предупредя да ми ги снима с неговия мобилен апарат,че има светкавица и той ги помлял.Обаче станаха интересни-на петънца и лунички.Догодина обещавам-ще заснема стъпка по стъпка цялата техника.:)

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item