stoineff

ДА ПОЗВОЛИМ НА ХРИСТОС ДА ВЪЗКРЪСНЕ И ЖИВЕЕ В НАС!



Днес е Великден, днес всички празнуват възкресението на Христос, днес всички са усмихнати и тържествено облечени, днес всеки вярва в Христос!?
Преди много години, през 1989г. аз не вярвах в Него, вярвах единственно и само в себе си, и знаех че с каквото и да се захвана ще успея. Имах всичко, даже вповече от това от което се нуждаех. Располагах със средства, и безброй приятели, имах и жена и дъщеричка, които много, много обичах.
И когато вярвах че съм постигнал мечтите си, бях предаден, от най близкия човек до себе си, който се вричаше в себе си че безумно ме обича. Тогава за мен всичко свърши, просто в този момент, аз отказах да живея, желаех смъртта.
И когато ми оставаше само крачка да прегърна смъртта, Той дойде, Исус Христос, и ме въздигна, вдъхна ми сили за борба, сили за нов живот, сили и вяра че ще успея.
И аз полетях на крилете на вярата, и не само летях, но и се наслаждавах на свободата с която правех това което умеех, аз пеех, но вече не погубвах таланта си по заведенията, а пеех за него, моят Спасител и Господ, моят Приятел Исус.
Днес, след толкова много години аз все още Вярвам в Него, защото всеки ден за мен е Великден, всеки ден за мен е победа над смъртта, защото всеки ден, за мен е Възкресение,
всеки ден той възкръсва в сърцето ми, всеки ден Той живее в мен!

ПРИЯТЕЛИ, ПУСНЕТЕ ХРИСТОС ДА ВЪЗКРЪСНЕ И ЖИВЕЕ В СЪРЦАТА ВИ, ВСЕКИ ДЕН!

Йоан 3:16 Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:

related

Интервю 8625936575244211126

Публикуване на коментар

  1. Христос Воскресе! Весел празник, любов и щастие на теб и семейството ти!

    ОтговорИзтриване
  2. ALEX ,Христос Воскресе!
    Постингът ти е много силен и много лично откровен.Адмирации за смелостта и силата ти да го сториш!Всеки от нас е бил предаван и "продаван"- кой за 3 ,кой за 33 сребърника,но болката е еднакво силна и горчива...Обаче духът и вярата ни не бива да умират.Както и онова светло и освобождаващо чувство-опрощението.И нека духът и съзнанието ни по-често се завръщат по пътеката на опрощението,пътеката към светлото и чисто наше изначалие,а не само в тези "календарни" дни.
    Светли и святи празници на теб и близките ти!:)

    ОтговорИзтриване
  3. Винаги съм завиждала на вярващите,защото винаги има на кого да се уповават,аз съм от тези които в последствие сами се опитаха да се научт да вярват.Но,мисля че когато си научен от малък това е едно голямо богатство подарък от родителите ти.Аз нямаше как да науча дъщеря си безусловно,защото аз нямам чак толкова силна вяра,но я записах на религия/католическа/в случая,но за мен Бог е един...Разбрах че съм успяла,когато чух да коментират с неина приятелка нещо си за Бог и един възрастен ги запита защо вярват в Бог,а те едва 5 годишни казаха че така е по лесно.На въпроса какво му е лесното отговора беше:АМИ НИКОГА НЕ СИ САМ,той винаги е с теб.Така че, нека Бог да е с теб и прекрасните ти деца.

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ти Дани, благодаря ти за отношението и за нещата които правиш, за да бъде нашата България по добра.
    Благословен бъди със СИЛА и НАДЕЖДА!

    ОтговорИзтриване
  5. Много мило Савлена, и наистина възкръсна Христос, и наистина, Той ни прости, и ни прощава, и така ни учи да правим и ние, ако сме негови ученици.
    Бъди Благословена, ти и твоите близки със ЗДРАВЕ!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ти Мира, за топлите думи, и за благопожеланието.
    Бъдете Благословени, ти и дъщеричката ти, и целия твой дом с ОБИЧ!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item