stoineff

В България се живее добре??!!????



Явно в Европа има две Българии,едната в която живее Бойко Борисов и 20 % от българите и другата,в която живеят мнозинството от населението.Проблема е,че аз винаги си купувам билети за другата България,тая втората бедната,където има дупки по улиците/в Хърватия няма-ходила съм/,където хората събират пари с СМС-си за болни деца.Интересно в моята България хората живеят зле,приятелите ми нямат пари,а повечето работят?Заплатите са доста по- ниски от които и да е в Евро съюза,а вчера по новините съобщиха,че българите умирали най-млади в същия тоя съюз.





Не мога да разбера политиците ни с акъла ли са?Постоянно гледаме за мизериите в болниците,за пенсионерите които изнемогват,за училища които затварят защото няма деца,пусти села,неграмотни хора,недоволни лекари,учители,фермери.....Има ли доволни?Явно има,щом примиера казва,той има данни с които ние простосмъртните не разполагаме.Ние чуваме данните на Евростат,но те явно са некадърници някакви,защото разликите в данните са огромни,българските агенции и те се изказват на контра на политиците ни.Така че,спор няма има две Българии,даже три ако броим и българите в чужбина.Е,това ако не болестно състояние ,разстроение на личността на българина.





Но,за мен това изказване на примиера беше нагло и обидно спрямо всички нас,по-голямата част от българското население.





related

Задочни репортажи от Испания 8565170556203844554

Публикуване на коментар

  1. MIRA ,"разстроение на личността" -да,но не на българина ,като цяло ,а на управляващите го."Горкичките"-до толкова им се иска да ги венцеславят за "доброто" управление и просперитет на нацията ни,че чак започват сами да го правят,че и си вярват.Уви,за жалост всички ние,останалите 80%, попадаме в Евро класациите за "НАЙ"-бедните,тъжните,гладните,болните,безработните,обезверените....

    ОтговорИзтриване
  2. Мисля ,че разстроението е при нас,защото Savlena,само ние си мислим,че има много българи в чужбина/преброяването каза че не са ''толкова много'',ние живеем зле,но виждаме че има и друга БЪлгария в която живеят чудесно.Тоест,ние сме разстроените,Бойко вижда само една''тази в която се живее добре''.Но, пропуснах в статията да разкажа,колко добре се живее всъшност в Хърватия.

    ОтговорИзтриване
  3. На премиера явно си му е добре...

    ОтговорИзтриване
  4. Определено въпреки че заплатата му е колкото тукашните,интересно как му стигат,че чак и живее добре.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item