stoineff

Защо американците са "тъпи" , а ние - гениални (след евреите де)

У нас битуват много митове. Някои издържат малко, някои са като вечната Амбър.
А най-вечната Амбър си остава : Българите са умни, а американците -тъпи. Даже българите са най-умни на света, ама евреите бъркат класацията, та ни водят. Ама с малко.
Тъпи ли са американците?
3-4 % от населението на земята генерира около (или малко над) 30 % от световния брутен продукт. 
Най-интересна ми е обаче актуалната тема за Строс Кан. Само си представете - оплака се една камериерка от дъртия мръсник и "тъпите" американци взеха, че го арестуваха, при това без да му спазват правата. От това, което видях по нета, толкова не са му ги спазили, че направо главен прокурор, вътрешен министър, половината полиция и всички останали трябва да подадат оставки. Веднага.
А гадният съд, представяте ли си, не само му тресна милионна гаранция, ами го беляза като БМВ шестица и му сложи гривна с ДжиПиЕС, та сега си го гледат онлайн.
Тъпи ли?
А ние като сме умни продължаваме да търпим Масларката, дето е невинна като сълза на сърничка :някой разходи ли се до Старозагорски минерални бани да и огледа хотелчето и да пита откъде направи кинти за тая чудесия?
Толкова сме умни, че не казахме и една дума на съдиите, дето оневиниха Ковачки (условната присъда си е направо индулгенция за невинност) за кражбата на 16 000 000 лева.
Преливаме от гениалност, когато пляскаме по отлаганите до безкрайност дела на Трактора, Наглите и т.н.
Ежедневно ни се вдига коефициентът на интелигентност като никой не пита откъде Гоце спастри парички за мезонет в Париж и когато ходи да гърми по архари.
За Доган, за Маргините, за висящите по 10-15 години дела даже дума няма да отварям.

За сметка на това сме умни. И даже някои ще отидят на море в хотелите на "бедните" магистрати и магистратски щерки. На олинклузив и ще пият водка, забъркана в някое мазе и ще се подиграват на тъпите американци.
От много акъл ще продължим да зардъстваме улици, вместо да бойкотираме бензиностанции. И ще се хаби 3 пъти повече бензин. Наказваме Лукоил като му вдигаме продажбите - дето се вика, това е най-умното нещо на земята. Тия ще станат толкова богати , че ще се пръснат от богатство и ще им стане нещо и сами ще свалят цените.

Тъпи ли? Толкова тъпи, че всъщност, ако се замислите, там, в САЩ всъщност светът внедри 90 % от всички постижения, без които сега нямаше да сме такива : от компютъра до Фейсбук (последното не го понасям, ама е феномен, признавам).

related

Политика 6675946540813341323

Публикуване на коментар

  1. Колкото сме "умни",толкова сме и "работни","гостоприемни" и "красиви".Не казвам,че няма такива но към момента съм определила българите като тъпи овце/смятам тоя преход и тия кражби бая години ги изтърпяхме/,зависливи/но не защото сме лоши хора,а защото ни писна всички да живеят по-добре от нас/ и мързеливи,забравихме поговорката на бабите си "За лудо работи,за лудо не стой".

    ОтговорИзтриване
  2. И тук е като навсякъде - има и умни, има и тъпи))). Глупаво е, когато започне да се обобщава, че - видите ли - американците са тъпаци, а ние - гении.
    Ми не е така)))).

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item