stoineff

Искам да благодаря




Искам да благодаря. Всеки ден все повече усещам, че съм безкрайно благодарна на толкова много хора, обстоятелства, събития, шансове, мигове.



Благодаря на Бог, че ми е дал шанса да живея на този свят, възможността да почувствам могъществото на природата, да усетя красотата на любовта. Благодаря от все сърце, че имам сетива да чувствам, че имам зрение да виждам, че имам слух да чувам. Благодаря за дадената ми възможност да мога да чувствам обич и признателност, да мога да виждам слънцето, да мога да се разплача на една хубава песен. Благодаря, че имам шанса да почувствам състрадание. Благодаря за огромния късмет да бъда здрава, красива, умна, да бъда добра.


Благодаря на родителите ми, че са ме възпитали по точно този начин - да не съм претенциозна и алчна, да не съм неблагодарна. Благодаря им, че се чувствам истински човек. Благодаря на Бог, че ме е създал точно в моето семейство. Благодаря за възможността да мога да се смея. И още повече благодаря за възможността да мога да плача. Благодаря за всеки човек, минал през моя живот за нещата, на които ме е научил и за опита, който ми е дал. Благодаря за това, че мога да общувам с различни хора и че съдбата ми е дала право да избера път. Благодаря, че имам избор. Благодаря, че мога да различа истинското от фалшивото, доброто от злото. Благодаря за огромния късмет да бъда това, което съм и да имам всичко, което ми е нужно. Благодаря също за това, че съвсем не ми е нужно много.


Благодаря, че имам сърце да усетя и да напиша това.


От цялото си сърце БЛАГОДАРЯ.

related

Интервю 254557442805192649

Публикуване на коментар

  1. И аз благодаря! За всичко!

    ОтговорИзтриване
  2. Голямо извинение от мен ,без да искам публикувах твой материал в свежо,идея няма как стана,опитвам се да оправя грешката,препотих се вече 5 пъти.Дано успея.

    ОтговорИзтриване
  3. Не можах да сваля статията,но написах ,че не е моя и посочих ника ти,извинявай.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item