stoineff

ГЕРБ и БСП ръка за ръка - Перник града с най - много усвоени евро пари

Двореца на културата в Перник
Надпартийните интереси водят до добри резултати



Областният управител Иво Петров (ГЕРБ) и кмета Росица Янакиева (БСП) дадоха интервю за ТВ7, с коментар как се е отразило на Перник двегодишното управление на правителството.

Саркастичните предавания за Перник вървят из ефира на всички телевизии. "Жоре, маме..", Вафла "Винкел",  и Гюро Кюмюро  огласят ефира... 

Иво Петров каза:"Имаше много работа, но наред с многото работа имаше и много постигнати резултати. Такива са изграждането на сцената на театъра, което поехме като предизборно обещание, Европейския политехнически университет, прекласирането на пътя през Суходол, ремонта на пътя Перник-Брезник..."


За миналата година обаче  Перник е с най-много усвоени средства по европейските проекти. "Това, което се случва в Перник ще продължи, посоката е правилна", коментира кметът. И още:

"Доволна съм, че и областния управител, и правителството подкрепиха Перник. Но лентите, за които говорите са проекти от последните три години", каза кмета Росица Янакиева. "Имам претенции, че последните четири години екипа на общината е работил активно и той бе подкрепен от областния управител и от правителството, за да се случи това в Перник", не остана длъжна тя.

Иво Петров:
"Това, което каза Росица Янакиева е точно така - има я политическата воля на правителството и желанието", добави Иво Петров."

Значи може да се работи по време на криза. Та само У Перник ли нЕма криза У България.

Спрете да си хвърляте кал едни срещу други. Спрете да показвате Жорето и майка му по телевизията, и Бате Бойко как се бие в гърдите. По - малко плямпаници - повече работа. По -малко се обвинявайте едни други, а търсете компромиса и работете ЗА България.  Миналото е едно бъдещето друго, а настоящето зависи от нас. Вземете Перник за пример - това е настоящето.

Поуката от притчата е : Да се обединим, всички българи и да работим заедно, а не като орел, рак и щука.

related

Политика 5330864711496841848

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item