stoineff

Умеем ли да разказваме вицове ?


Като се замислите, най-честия отговор, който дават и мъжете, и жените, когато ги попитате кое качество държат задължително да се притежава от отсрещния пол, то това е чувството за хумор. А най-лесно то се преценява по умението да разказваш вицове и да реагираш адекватно на моменти и ситуации, които са смешни.

Все пак не на всеки се отдава да разказва вицове както трябва, за това е нужна добра доза артистичност и много услужлива памет или способност за импровизация. Но не би трябвало да ви притеснява, ако не умеете да разказвате вицове по подобаващ начин, защото чувството за хумор все пак не е едностранен процес. Важно е човек да може да спре за момент от забързаното ежедневие и да се наслади на смешен момент, виц, или снимка, които да му донесат малко разтуха.

Това е важно, особено, когато работата на човек е свързана с компютри или е прекалено натоварваща, особено в ментално отношение. Все пак мозъкът има нужда от момент, в който да спре да се напряга толкова много и да поотпочине. А какво по-добро средство от смеха. А за да се посмеем ни е нужен просто един добър сайт за вицове и смешни снимки. Така има за всеки по нещо. Ако обичате да четете и харесвате кратки и забавни истории, които са с неочакван край, то вицовете със сигурност отговарят на тези критерии. Ако пък не искате в момента да четете, а да се разведрите малко, то смешните снимки в съответния сайт за забавления ще свършат чудесна работа.

related

яки вицове 1087632888048082479

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item