stoineff

Истината е с ГЕРБ







ГЕРБ преживяха още един вот на недоверие. Последният влезе не защото такава е волята на народа, а понеже моментът бе удобен. Най-вече заради проблемите между Борисов и Сидеров.

Как да не се възползват социалистите? Станишев потриваше доволно ръце - "Този път ще мине. Атака няма да ги подкрепят".
Отново сметки без кръчмар, последвани от поредния триумф на ГЕРБ. Тези неща вече не учудват никой. Няма друг държавник с толкова политически победи, с колкото разполага Борисов. При това не в тоталитарно време, а при демокрация - доказателство, че народът иска именно него за премиер.




Отначало казваха, че било по случайност. Вторият път същото. Но вече този номер не минава. Всеки познава качествата на Борисов и е смешно да се отричат.

После излезе, че неговите фенове са прости хора, обаче никой не казва по какъв критерий. Като цяло герберите са образовани, способни, инициативни граждани. Следователно никой няма право да ги обвинява. Знам, умният човек понякога плаши, но това изобщо не оправдава лъжите на виртуалните хейтъри, които ежедневно опитват да ни убедят, че бялото е черно. Няма да мине номерът. Не и този път!
Казват, че Борисов има харизма. Безспорно! И слава Богу, понеже съществуват много добри хора, които не умеят да покажат качествата си. А на премиерът му личи от пръв поглед.
Защо придават отрицателен нюанс на тази негова особеност? Нима е недостатък? Да не сте забравили, че за един политик е от първостепенно значение да буди доверие и хората да го харесват?

Скоро четох интервю 
на Борисов. Изобщо не ме учуди, че отговорите му мачкат като чук - всеки го е виждал. Не е трудно да го прави, защото фактите са изцяло на негова страна.
По-силно впечатление ми направи приятелската атмoсфера. Журналистката говореше толкова непринудено, на моменти дори го провокираше. А той изобщо не се обиди. На онези, които в момента си мислят "Защо да се сърди", бих им припомнил реакциите на Костов, Станишев и Доган при най-малкия неудобен въпрос.
Борисов не е такъв. Обърнете внимание на интервюто - на всяка шега той отговаря с поредния майтап. Журналистката дори не се чувства като на работа, защото й е приятно.

Скоро стана ясно, че ще се връщат неправомерно взети детски надбавки. Това също ще бъде използвано срещу ГЕРБ. Има голяма опасност някои граждани да се подведат, тъй като във времена на мизерия всяка стотинка е важна.
Но помислете малко! Знаете ли, че има хора, които вместо да работят, по цял ден мислят как да излъжат държавата? Не говоря само за малцинствата - извън тях също има много тарикати, смучещи неправомерно от хазната. Познавам доста такива. Наясно ли сте, че техните номерца бъркат в джоба на всички данъкоплатци като нас? Е, харесва ли ви? На мен не. Категорично не съм съгласен някой некадърен мързеливец да живее на мой гръб. Като предпочита да се оплаква от държавата, вместо да направи нещо полезно, нека си е за негова сметка. Аз няма да го храня чрез данъците си и бих подкрепил само партия, която ще го лиши от възможността да смуче чужда "кръв". В случая това е само и единствено ГЕРБ. 



http://tutankhamon661.blog.bg/politika/2011/07/14/istinata-e-s-gerb.782605
http://new-information.alle.bg/
http://tutankhamon661.wordpress.com/

related

премиер 1169540298486488412

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item