stoineff

Подходящите тенис маратонки



Маратонки за тенис
Много важно нещо за спорта е да се избере точния модел на маратонките. Както да е максимално удобен за краката така и според настилката на която ще се играе. Тенис маратонките трябва да са точния размер и да прилягат много добре на ходилото за максимален комфорт и стабилност при игра. Вътрешността им трябва да е от мека подплата и да уплътнява добре цялото стъпало и ходило.
Не правете компромиси с краката си и маратонките, който си купувате.
Най-новите модели тенис маратонки са направани от антибактериални материали за по-добра хигиена за краката и против изпотяване. Тенис маратонките са няколко вида според подметките им.
Има подметки както за червена настилка така и за трева и комбинирани. Трябва да си изберете подходящ модел маратонки според настилката, на която ще играете.
Колкото повече компромиси правите с маратонките толкова повече травми и болки ще имате в краката. Преценете добре преди да си купите маратонки!
Богат избор от спортни стоки може да намерите както в спортните магазини така и онлайн, но тогава трябва много добре да прецените своя номер, дори е препоръчително да вземете един номер по-големи.

related

тенис маратонки 4836373562172033961

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item