stoineff

Смърфовете 3D - носталтия по детството


Смърфовете 3D
Спомням си събота сутрин. Започва "Добро утро", аз се лепвам на телевизора и започвам да чакам - смърфовете.

Сега чета в "Инвеститор":

"Триизмерната анимация "Смърфовете" е начело на най-гледаните филми у нас за миналия уикенд, сочат данните от киноразпространителите, обобщени в българския бокс офис и цитирани от БТА.


Историята на смърфовете и Гаргамел, примесена с игрално кино, е гледана от 12 754 зрители и е събрала над 129 хил. лв. от билети." и тн.




Смърфовете 3D

Сръдльо, Смърфиета и Гаргамел са претърпели трансформация, станали са по-лъскави, по - реални, но детското чувство остава - независимо от 3D изображенията. Ако можеше времето да се върне назад :) Дори и 2D изображенията щяха да ме радват, както ме радваха тогава.

Вижте трейлъра:


Смърфовете поемат на първото си 3D приключение в една смесица от анимация и игрално кино. Злият магьосник Гаргамел успява да запрати смърфовете в нашия свят и те се озовават в Ню Йорк. Те трябва да намерят обратния път преди Гаргамел да ги е заловил. Очаквам да видя, каква ще бъде трансформацията им след 20 години :)

related

Забавление 1675739774307100236

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item