stoineff

Внимание! Водата може да улавя емоциите ни.

Водата може да възприема и запаметява всяко въздействие около нея. Тя записва всичко, което чува, вижда и усеща чрез азбуката си. Изучавайки нейната азбука със сложен молекулярен строеж, ние ще можем да четем посланията, които тя ни носи. Не забравяйте, че тя реагира на мислите ни и знае какво усещаме във всеки един момент. Помнете - водата улавя всички вибрации около себе си. Въздействат й дори нашите емоции, били те положителни или отрицателни, на които от своя страна реагира, като предварително запаметява всичко. Тя може да бъде пречистена и активирана, за да носи бъдеща информация за живота. Водата лекува.

Още от най-древни времена мъдреците са вярвали в изключителните свойства на водата. През 1971 г руските учени Дерягин и Чураев подхождат научно към тези техни мъдрости и изследват нейната „памет“. Японският изследовател Масару Емото също прави експерименти с вода, като я излага на музикални змуци, допира до различни цветове и до думи, написани на хартия.
„…Кристалната структура на водата се състои от кластери (молекули). Обидни думи, подобни на „глупак“, унищожават кластерите…“, твърди японският изследовател Масару Емото.
„Емоциите на човека въздействат най-силно на водата!“, категоричен е Емото. Според него всичко съществуващо има вибрация. Красивите думи имат красиви, ясни вибрации, а отрицателните думи създават уродливи, несвързани колебания, които не формират групи. Ученът смята, че под влияние на мислите водата се изменя мигновено.
В религията се приема, че водата има пречистващо действие и при изследване на светена вода се наблюдава молекула с форма на шестоъгълна звезда. При чешмата вода молекулата е с хаотична неправилна форма. Науката доказва, че освен символично значение светената вода има и благотворно енергийно зареждащо въздействие върху човека.
Към уникалните свойства на водата започват да проявяват интерес и българските биофизици. През 1996 година е създаден Научноизследователския център по медицинска биофизика (НИЦМБ) в София, който започва да се занимава с проучване на промените в структурата на водата. В резултат на взаимодействиe на водата с лекарства, билки и хомеопатични разтвори, учените доказват свойствата й и получават много полезна информация. Биофизикът, ръководител на НИЦМБ Игнат Игнатов разказва за много интересни нейни явления:
“ Въпросът за паметта на водата е изключително интересен. Едва ли без това нейно свойство може да се обясни зараждането на живата материя. Изключително „активна“ е размразената вода. През пролетта се наблюдава увеличаване на амплитудите в спектъра на водата, измерен чрез метода ДНЕС. През този сезон птиците и животните пият вода от размръзнал лед. Растенията също растат бързо от тази вода. Размразената вода има стимулиращ ефект и се използва с успех при възстановяване на болни след операции“, обяснява Игнатов. И така , достатъчно е водата да се докосне до нещо и ще може разбере свойствата му. Тя записва всичко което чува, вижда и усеща. Тя реагира като нервна система. Внимавайте, тя улавя емоциите ни!

related

статии 3637253755222787288

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item