stoineff

Uau.bg - Вашият съветник за оригиналност и стил в поднасянето на подаръци


„Уау!“ – Това е реакцията ,която ще провокираме във вас след като се потопите във фантастичния свят  на Uau.bg .
 Кои сме ние? – Ние сме Вашата креативност,Вашите уникални идеи.Ние сме Вашият неповторим стил в поднасянето на подаръци и невероятни изненади.Благодарение на нас, Вие можете да превърнете специалния ден в приказен празник.
С какво се занимаваме? – Като джудженцата на Дадя Коледа, ние работим върху това да създаваме прекрасни емоции,радост и усмивки в сърцата на любимите Ви хора.
Какво можем да Ви предложим? – Ние от Uau.bg Ви предлагаме  перфектно качество и високо ниво на изработка на всеки един от артикулите в нашия каталог.Ние обичаме да акцентираме върху всички малки детайли,които хвърлят онзи „бласък“ на превъзходен и завършен вид,а   детайлите обичат нас, защото именно в тях ние вдъхваме уханието на любов . Подходящ пример за това са Ръчно изработените ни картички,Подаръчните кутии, Торбичките и Торбалетата, с които Ви гарантираме по-голяма елегантност,изтънченост и най-вече оригиналност и  стил.Част от материалите , които използваме за направата на тези арт продукти са разнообразие от  тишу хартия,текстилни панделки и многожилна рафия. За онези,които не са наясно с този вид материали ,ето и малко информация:
Тишуто е тънка копринена хартия. Видовете тишу хартия , които ще намерите при нас , могат да бъдат част от различни приложения. Много подходящи за аранжиране на подаръчни кутии, торбички и букети.Широка употреба намират и в рекламата ,както и за луксозно поднасяне на хранителни продукти. Чудесни за апликации, декорации, скрапбукинг, декопаж, моделиране и бутафория. В
Uau.bg  е селектирана пъстрота от  3D-тишу ,Восъчно тишу , Двулицево тишу Едноцветно тишу , Перлено тишу , Тишу с брокат , Тишу с печат , Коледно тишу .
Многожилната рафия представлява съчетание от пет  тънки, водоустойчиви, синтетични и различни на цвят нишки. Тя се характеризира в два типа – пастелна и перлена, като това я прави меко казано достойна за всеки повод и събитие, без значение от сезона. На мнение сме, че рафията намира неограничено приложение в изработването на опаковки, апликации, декорации или  украса на различни предмети.
Текстилните панделки и разнообразието, което Uau.bg  Ви предлага,  в действителност  е огромно.  На лице са прозрачни, плътни, изцяло тъкани от сърма (ламе) и такива с втъкани метални нишки.  Прозрачните панделки биват три вида - органза, шифон и хамелеон. Благодарение на тях Вие може да достигнете до елегантността и нежността в конкретната опаковка. Плътните панделки   също са няколко вида – едноцветни, многоцветни, хамелеон или с щампа.Щампованите  панделки могат  да бъдат с брокатен печат или с така наречения „гумен” печат. Характерно за този  тип плътни панделки е,че полагат основата на една опаковка. Те са тези, които я правят красива вдъхвайки и чар.Онова,което различава  нашите панделки от останалите  е, че имат телчета по крайщата, което улеснява създаването на желаната от Вас форма. Няма повод за притеснение ако установите,че при неправилен транспорт панделката се е намачкала – можете да възстановите перфектният и първоначален вид за секунди.С всичко написано до сега ,съвсем не можем да кажем,че качествата на панделките спират до тук  – многообразието от цветове е невероятно голямо, а качеството на изработка – просто перфектно!



related

uaubg 1911615873742983933

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item