stoineff

Бунтовете в англия координирани от престъпни групировки


Лондон, 11 август. Бунтовете в столицата на Великобритания и няколкото големи града, са организирани и координирани от престъпни банди . Това стана ясно днес по време на дебата в британския парламент,от министър-председателя Дейвид Камерън.
"В центъра на инцидента са проблемни банди - каза премиера -. Те са организирани на териториален принцип, д има йерархия и са склонни към крайно насилие. Те се състоят от млади хора, предимно в неравностойно положение. Те печелят пари по престъпен начин.. основно от търговията с наркотици. "
"Има доказателства, че в последните дни те / бандите / са координирали атаките срещу полицията и последвалите грабежи," - казва Дейвид Камерън.
Министър-председателят призова да се търси международен опит за разрешаване на такива проблеми, и изрази желанието си да "обсъдят бъдещето борбата срещу бандите с Бил Братън, бивш полицейски комисар на Ню Йорк и Лос Анджелис."

Братън, когото пресата нарича "superkopom", е жънел успех поради по-строгия подход и повечето права на полицията в САЩ . Той вече заяви, че е готов да доведе полицията в Лондон.
Бившият ръководител на Скотланд Ярд, Пол Стивънсън, подаде оставка през юли, след като срещу няколко служители на столичната полиция бяха обвинени в продажба на поверителна информация на журналисти от вестници, принадлежащи към "империя" медиен магнат Рупърт Мърдок. Сега и.д. началник на Столичната полиция е Тим Гадуин.

related

новини 8447583756548391496

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item