stoineff

Експерти разглеждат 15 кв. км на мястото на катастрофата на Ан-12 в Колима


Хабаровск, 15 август. / Кореспондент. ИТАР-ТАСС Борис Савелиев /. Експертите приключиха работата си на мястото на катастрофата на Ан-12 в района на Магадан. Разследващият екип проверява и претърсва площ от 15 квадратни километра, предаде ИТАР-ТАСС в Далечния изток  регионален център за спешни ситуации. Събрани са детайли от възлови части от тялото .
"По време на изследването са иззети веществени доказателства с тегло над 35 кг., необходими за установяване на обстоятелствата на аварията", - каза Наталия Салкина, говорител за разследването на Далечния изток и управление на транспорта IC Русия.
Според нея, "откритите фрагменти от мъртви тела, не могат да бъдат предоставени за идентифициране на семействата, така че идентификацията ще бъде създадена в рамките на генетичен преглед."
Салкина също заяви, че "в понеделник или вторник, екипа за разследване връща Магадан да продължи разследването."
Да припомним че, Ан-12 се разби на 9 август от търговски полет от Магадан до Чукотка. На борда възниква проблем, връзката  с товарния самолет е загубена. Мястото на падането му е открито на 10 август. Нито един от 11 - те  души, които са били  в АН-12, не е спасен.

related

новини 7508488476398462748

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item