stoineff

Фидел кастро празнува днес 85 годишния си рожден ден


Куба празнува раждането на дългогодишния си лидер - Фидел Кастро днес той навършва 85 години.
Централното събитие в поредица от културни прояви за отбелязване на годишнината на Командира, е три часов концерт, наречен "Серенада на лоялност" / Serenata de la Fidelidad /, който се провежда в този момент в Хавана комплекс театър "Карл Маркс". На концерта присъствахт повече от двадесет и известни кубински и чуждестранни художници, включително и световно известната певица Омара Portuondo.
Рождените дни лидери в Куба традиционно,се провеждат с малко блясък, но въпреки това, през тази седмица в Куба са културните прояви за отбелязване на 85-годишнината на лидера на кубинската революция. Празникът започна във вторник, 9 август от концерта "Всички гласове" в Дома на културата на Боливарска Алианс за Северна и Южна Америка / АЛБА /.
"Фидел винаги ще ни води в борбата ни за нова, свободна Америка - каза, че ако един от организаторите на концерта мениджър на" Фонд Guayasamina "Пабло Guayasamin -. Хора като Фидел Кастро никога няма да умрат, те са в нашите сърца, в сърцето на Латинска Америка и "третия свят".

related

Свят 4070577101943923052

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item