stoineff

Катастрофа между Тутракан и Силистра - 4 жертви


Четирима загинаха при тежка катастрофа вчера сутрин на главен път между Тутракан и Силистра, след разклона на с. Царев дол съобщи пресцентъра на МВР
По първоначални данни 40-годишният водач на лек автомобил „Сеат Ароса” изгубил управление над колата, навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил челно в микробус „Мерцедес”, управляван от 43-годишен мъж от Силистра.
От удара на място починали водачът на „Сеат”-а и неговият 57-годишен спътник от Шумен, 15-годишно момче от с.Посев и 25-годишен мъж от Тервел, пътували в „Мерцедес”-а. Водачът на буса и 22-годишна жена са настанени в болница, без опасност за живота.
Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.
Поредният пътен инцидент / трети през последните шест дни/ и по заповед на директора на ОДМВР-Силистра са спрени отпуските на всички служители. Целта е да се осигури максималната безопасност на движението на територията на областта. В момента се провежда специализирана операция, чиято цел е превенция, контрол и налагане на санкции.

related

новини 6414630060084455868

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item