stoineff

Израелски самолети бомбардираха сградата комплекс сигурност, Хамас в град Газа


Кайро, август 19. / ИТАР-ТАСС /. Израелски самолети бомбардираха тази нощ комплекс, силите за сигурност на Хамас в Газа. Въздушните удари са унищожили най-малко три сгради. Палестинските медии съобщиха,за смъртта на 13-годишно момче и други 17 ранени. Данни за жертви сред екстремистите от Хамас няма. Израелската армия не е коментирала тази информация.
Израелският премиер обеща, че той ще направи всичко "терористите да платят висока цена." "Ако някой причини болка на Израел, ние веднага ще отговорим със сила. -.. Тези, които организираха атаки, вече са мъртви"
В четвъртък, в отговор на серия от терористични атаки в южната част на Израел, израелски самолети бомбардираха жилищна сграда в град Рафах в ивицата Газа. Жертвите на нападението са били шест палестинци, включително командирът на въоръжена група крилото "Популярен комитет  Устойчивост" - "Насър бригади, Салах ал-Дин" - Камал Найра. Бяха убити четирима от близките му и детето, което е било в сградата.
В отговор на изявление на високопоставен лидер на Нетаняху от палестинското движение Фатах предупреди Израел Саеб Ерекат "от прибързаният отговор." "Ние предупреждаваме Израел - да не се извършват ответни атаки, или да се налага колективна отговорност на цивилното население", - каза Ерекатt. Въпреки това, той добави, че Палестинската автономия "се противопоставя на всяка форма на насилие, която не е за решаване на палестинския проблем, или на целите на палестинския народ за постигане на свобода и независимост."

related

новини 4185559331586985988

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item