stoineff

Перник заловени автоджамбази


Пернишки криминалисти задържаха поредните два автомобила с пренабити номера. Вчера служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР – Перник проверели лек автомобил „Ауди – А3”, управляван от К.Х./25г./ от Брезник. По данни на експерти, колата е с интервенция на номерата на рамата и заличени номера на двигателя. След установяване на оригиналния стикер на автомобила е изяснено, че той е със софийска регистрация и е обявен за издирване на 31 март тази година от столичното Седмо РУП. Преди седмица, отново в Брезник беше установен и задържан лек автомобил „Ауди - А3”, за който има съмнение за интервенция върху номерата на рамата.
Припомняме, че операция „Автокрадците” стартира на 15 март, до момента са иззети множество автомобили и авточасти, крадени предимно от столицата. Установени са тримата организатори и основни извършители на кражбите. Последният от групата- В.В./18 г./ от пернишкото с. Дивотино беше задържан преди около месец и половина с краден лек автомобил на границата с Гърция.
Работата по образуваните досъдебни производства продължава.

related

новини 9057248642266100258

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item