stoineff

Предстоящи събития за 16.08


София.
В 11.00 часа в с.Пасарел, район Панчарево заместник-кметът на Столичната община Мария Бояджийска ще присъства на предоставянето на новите компостери, предназначени за фамилно компостиране.

...
София.
От 16.30 в зала № 9 на Магистърска програма „Регламенти и стандарти в медицината“ във ВМА ще се проведе кръгла маса „Новости и тенденции в развитието на телемедицината“ под патронажа на генерал проф. д-р Стоян Тонев, д.м.

...
София.
В 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на кандидата за кмет на Варна Веселин Марешки.

...
София.
В Агенция "Пътна инфраструктура" ще бъдат отворени ценовите оферти на допуснатите участници в процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Определяне на изпълнител за строително монтажни работи на обект „Ремонт на мост над р. Ботуня при км. 32+514 ”Път III-162 Граница ОПУ-София- Г. Б. Речка- Стояново- Граница ОПУ- Враца”. Събитието ще се състои от 16:00 часа в сградата на АПИ, етаж VІ, зала № 605.

...
София.
В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Ловно-рибарско дружество „Средногорец“ – с. Веринско.

...
София.
От 12.00 часа в пресклуба на БТА Ангел Джамбазки от ВМРО – Българско национално движение ще направи отчет за дейността си като общински съветник в края на мандата.

...
София.
В 13.00 часа в пресклуба на БТА Националният предизборен щаб на ГЕРБ ще обяви следващата част кандидати за кметове на общини от партията.

...
София.
В 18.00 часа в Национална художествена галерия, пл. „Княз Александър Първи” 1, Зала „Параклиса” ще бъде открита изложбата „Обиталища” на Светломир Мариновски.

...
Бургас.
От 11.00 часа кметът на Бургас Димитър Николов ще посети новия басейн на Минералните бани

...
Варна.
В 10.00 часа в клуба на ВМРО на ул. „Цар Симеон I“ 26 ще се проведе пресконференция с участието на Красимир Каракачанов

...
Варна.
В 12.00 часа в зала „Варна” на общината кметът на града Кирил Йорданов ще даде пресконференция.

...
Варна.
В 12.45 часа ще бъде открито благоустроеното вътрешно квартално пространство на бул. „Христо Ботев” до блок 18.
...
Видин.
От 13.00 часа в заседателна зала на 6-ти етаж в сградата на Община Видин ще бъдат разгледани предложените от участниците ценови оферти по открита процедура с предмет „Закупуване на оборудване, съоръжения и нематериални активи “ по проект „Видинска крепостна система „Калето“.
...
Перник/Радомир.
От 13.30 часа евродепутатът Ивайло Калфин ще се срещне с перничани в конферентната зала в Двореца на културата в Перник.
От 15.00 часа в сградата на общината в Радомир евродепутатът ще разговаря с кмета Красимир Борисов по проблемите на общината.
От 15.30 часа Ивайло Калфин ще посети Дома за възрастни хора в Радомир.
В 16.00 часа Калфин ще се срещне с работещите в завод „Електрик”, а в 16.30 часа ще посети завод „Ветпром” в Радомир.
От 18.30 часа в зала Земенско кале евродепутатът ще се срещне с хората от град Земен.
...
Пловдив.
От 10.30 часа в Заседателна зала на Община Пловдив, зам.-кметът Георги Титюков ще награди пловдивчаните Атанас Маламов и Габриела Ангелова от клуб по спортни танци „Флейм Денс”, които станаха шампиони на наскоро завършилото Държавно първенство по спортни танци в София.
...
Пловдив.
От 18.00 часа в залата на Дружеството на пловдивските художници на ул. „Гладстон” се открива пътуващата изложба „По стъпките на слънцето с приятели”.
....
Търговище.
От 13.00 часа в град Търговище в хотел „Мизия”, зала „Мизия”, председателят на ПП „Атака” Волен Сидеров ще представи на пресконференция кандидата за кмет на Търговище.
....
Ямбол.
В 9.00 часа Общинският младежки съвет в Ямбол организира почистване и освежаване на спортната площадка и детския кът на улица „Раковски”.
...
Сливен.
От 11 часа в пресклуб "Сливен" ще се състои заключителна пресконференция по проект на Община Сливен.
Източник, агенция Фокус

related

новини 6179245225340412230

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item