stoineff

Супер тънък и супер евтин-AOC Razor e2343F

Когато тънко е равно на евтино,не може да се устои!

Моделът Razor се явява като една малка изненада за цената си и лесно може да се оприличи като наистина стойностна технологична покупка. Дори и да няма нашумелите  защити за очите, ширина от 12 мм. си остава доста силен аргумент за качеството на монитора.  Няма съмнение, че, когато поставите толкова тънка техника на бюрото е трудно да не бъде призната формата и. Има възможност и да бъде монтиран на стената, с цел да се спести повече място.

AOC Razor e2343F е на пазара от едва няколко месеца и това го прави идеална възможност да извлечете максимума за пари, които ще трябва да дадете за него. Ако се сравни цената онлайн, моделът може да се намери и за сума около $200 (информацията е взета от онлайн магазини в чужбина)- по-евтина от неговия 22 инчов брат.

По последни дании на австралийското списание APC, новият 23 инчов модел на Razor работи под резолюция 1,920 x 1,080, с честото от 60Hz. Контрастът му включва впечатляващите 50 милиона към 1, което в реалния свят е сравнимо с най-дребните детайли и точни цветове. Разполага и със стандартен TV тунер, даващ изненадваща добра картина за цената си. Мониторът е с 5 ms., така че бързото възпроизводство няма да е проблем,дори и при тежките FPS игри. AOC Razor e2343F се предлага с DVI и VGA портове, като за изненада няма добавен DVI кабел в кутията на монитора. Благодарение на LED технологията и настройките за пестене на енергия, тази техника може да работи и под 17W.

Старата версия на 23инчове версия на монитора, която обаче не разполага с LED технология, също не е за изхвърляне. В онлайн магазините може да бъде намерен на цена от $180, като в това се включва и  HDMI порт, който позволява да бъде свързан с конзола или DVD плеър.

Повече информация за пазаруването на техника от онлайн магазини в чужбина, където стоките са със значително ниски цени, можете да намерите на уебсайта Техниката Днес.

related

Технологии 6586502645888793241

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item