stoineff

Форум за пътешествия ObikoliSveta.Net


Форум за пътешествия ObikoliSveta.Net Ви предлага една нова концепция за туристически форум, непозната досега в българското интернет пространство. Както във всеки един форум за туризъм, така и тук ние събираме коментари на посещавани от Вас туристически места и забележителности. Особеното при нас обаче е, че всеки един град си има свой собствен форум – всичко е подредено и структурирано по градове и държави, така че да не губите излишно време, а веднага да намерите търсената от Вас туристическа дестинация. Няма повече спам и излишни теми, всеки коментар си има точното място.

Това обаче съвсем не е всичко! За нашите любопитни читатели ние сме събрали на едно място разнообразна и любопитна информация за градовете по света, техните забележителности, публикували сме избрани снимки и онлайн албуми от различни точки на света. А на нашата Facebook страницата провеждаме редовни географски загадки, в които можете да тествате вашите знания за градовете и забележителностите по света, както и вашите спомени за посетени вече места.

Добре дошли в постоянно разрастващия се клуб на пътешествениците в ObikoliSveta.Net! Очакваме Ви!

http://obikolisveta.net/forum


related

форум 1003846716040465149

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item