stoineff

Стартира най-новия и забавен сайт за запознанства в България!



Otka4alki.wtf.la е един от сайтовете за приятелски запознанства (не секс, интимни, и т.н.т) и невинните намерения, както и идеята му за нови приятелства, ясно личат от шарения дизайн.Otka4alki е
сравнително нов сайт и за това не се учудвайте на регистрациите в него (~ 3000 )


Момичетата и момчетата са проявили еднакъв интерес към сайта. Ние посочваме ,че в Otka4alki.wtf.la потребителите са основно на възраст между 12-20 годишна възраст.
Ако не сте сигурни дали вие се вписвате тинейджър, можете да видите потребителите, които са онлайн и без да сте влезли в системата на сайта. Имате възможност да видите тъмбнейл снимка, име, възраст и град. Общо взето е това, след което вие ще решите дали да се регистрирате.

Регистрацията в Otka4alki.wtf.la е сравнително бърза. Задължително заглавие и описание. Целия процес отнема около минутка. След това можете да започвате да търсите приятели, а нищо не пречи и вече да имате такива в сайта :)
Навигацията в сайта е много лесна и няма да се чудите къде да влезнете като теле в железница.

Задължително присъства и така популярното гласуване за профила като възможностите са две :нагоре и надолу (+/-). Ако един глас ви се струва малко SMS опцията е на Ваше разположение. Всеки месец ТОП потребителите отиват на заглавната страница като победители на месеца, от където не мърдат 1 месец. Профилите на потребителите са изпъстрени със шарени икони за рейтинг, коментари и т.н.т.

Вече приключили със собствения си профил, можете да видите кой е онлайн от навигационното меню. Онлайн потребителите излизат на страници. При търсенето не е така, но търсачката върши също идеална работа. За сметка на това обаче, модераторите ни не са духове и си вършат перфектно работата работата. Резултатите са налице и не виждаме съмнителни снимки като: кучета, прасета котки и други животни и прочие. Вече знаем, че най-многобройни са otka4alkite между 12-20 години и според нас, ще намерите нещо интересно в нашия сайт :)

За комуникация с екипа на Otka4alki.wtf.la, можете да се възползвате от форума или направо от профила на администратора : http://otka4alki.wtf.la/administrator
Уеб сайт

related

otka4alki 8811968809685515461

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item