stoineff

Дрога скрита в кутийка от шоколадово яйце


Перник. Трима души бяха задържани в областния град за притежаване на наркотични вещества. Около един час след полунощ, в близост до заведение в кв. „Изток”, полицаите извършили проверка на трима познати на органите на реда перничани. У 18-годишния М.Д. били открити десет дози бяло прахообразно вещество, което при напарвания полеви тест реагирало на амфетамин. Дрогата била скрита в пластмасова кутийка от шоколадово яйце в хастара на якето на младия мъж. Той и придружавалите го И.П. /22 г./ и В.Ц. /20 г./ са задържани за срок до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.
Радомирски полицаи задържаха трима криминално проявени. Органите на реда извършили проверка на лек автомобил „БМВ”, намиращ се в пункт за изкупуване на черни и цветни метали. Пътуващите с колата Б.Б. /29 г./, К.И. /32 г./ и В.Р. /22 г./, и тримата от Бобов дол, издавали в пункта метални части, сред които и врати. В автомобила полицаите открили медни проводници с различно сечение и дължина, за които било установено, че са откраднати от помпена станция в с. Житуша. Триото е задържано с полицейска заповед за едно денонощие. Колата и проводниците са иззети. Образувано е досъдебно производство, процесуално-следствените действия по случая продължават.

related

Важни 8965896250062151734

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item