stoineff

Гъзолизец

Гъзолизец е порода животни

Гъзолизецът е животно от семейство Бозайници. Латинското му име е Ass Licker. 


Има много популации на всички континенти, освен Антарктида. Чертите на индивидите от този вид са разнообразни. Някои екземпляри поразително приличат на хора, дори говорят човешки езици.
Поради тази причина, често Гъзолизецът е бъркан с човек.

Най-добре Гъзолизецът живее в хабитати, пълни с Баламурници.

Двата вида животни живеят в забележителна симбиоза. Баламурниците хранят Гъзолизците, а Гъзолизците хранят егото на Баламурниците. Наблюдавани са територии, където бройката на Баламурниците е под критичният минимум за устойчиво съществуване на Гъзолизеца. В такива случаи се наблюдават масови миграции на Гъзолизци на други места. Според последни изследвания, големи хабитати на гъзолизци има на Балканския полуостров (особено в България), вероятно заради големия брой Баламурници.

Гъзолизецът е хитро животно. Той често примамва баламурници, като им обещава неща, които в последствие не изпълнява. Възрастен гъзолизец може да лиже задните части на 10 баламурника в час. С напредване на информационните технологии, обаче, тази стойност расте до 6 порядъка. При такъв случай, гъзолизецът може да стане масов гъзолизец или още познат като „политик”. При такъв вид гъзолизец се наблюдава преяждане, вследствие от прекалено много лизане на задни части. Той започва да се задъхва от много лизане, и все повече баламурници стават недоволни от работата му.

-->

Същевременно има други гъзолизци, които се явяват конкуренция на този, и те привличат тези недоволни баламурници, като започват да ги лижат. Когато брайката на недоволните баламурници стане > от бройката на задоволените, настъпва момент на метаморфоза на масовия гъзолизец в специална биологична форма, наречена „бивш управляващ”.

Характерно за тях е маниакален страх от новите масови гъзолизци, както и много ниска бройка на баламурници, които биха желали да бъдат лизани от такива гъзолизци. Характерно, както за гъзолизците, така и за баламурниците е ниска интелигентност, ниска образованост и често – неспособност да извършват логически изводи. Въпреки това, обаче, гъзолизците често имат висок социален статус.

related

Забавление 5739460426497432274

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item