stoineff

Задници






"Султанът успя да се изходи най - после. Досега главата му беше в ръцете на Главния, които го милваше и му шепнеше в ухото утешителни слова.

Помощника му донесе ибрика и няколко кърпи. Ибрикчията започна с широка усмивка и песен на уста да подмива огромния бял задник на господаря си. Въпреки, че откакто беше "Главен ибрикчия" - ръководеше цяла "сюрия" подчинени, той всеки път се учудваше как успява сам да се справи с площта, която заемат телесата на господаря му.

След като отдели достатъчно внимание на всеки детайл и всяка гънка - трикратно измити с ароматизирана вода, Главния се зае с подсушаването. Ах ,тези меки кърпи, как леко като с пърхащи крила докосваше господаря си... идвше ред и на талка и на благовонните масла... Идваше ред, когато помощника щеше да му даде от специалното благовонно масло ... ЧАЛАМБА"

Това предание се носеше от уста на от години в рода на Петров. Незнайно защо около избори си спомняше за тази семейна легенда, или може би предание беше по - точно да се каже.

Зачете статистиката пред него:

- 55% от българките не харсват задника си
- 25% не го харесват, но вече са се примирили
- 19% казват, че при първа възможност ще се разведат с него
- а под 1% казват, че съжаляват, че са гласували за него

Петров отново се зае с предизборната кампания на кандидат президента.

related

Анализи 8620498750758803730

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item