stoineff

Побой в "Студентски град"


София: Вчера сутрин, към 5:45 часа в Института „Пирогов” е приет 20-годишен младеж, пострадал след побой, пред дискотека в ж.к.”Студентскси град”. Пострадалият е приет с контузии и сътресение на мозъка, без опасност за живота. По първоначални данни, побоят е предшестван от скандал, в който били участвали 7-8 човека. Криминалисти от Седмо РУП ряботят за изясняване на обстоятелствата.
Кражба на лек автомобил бе предотвратена от служители на Девето РУП- София. На 12 октомври по сигнал на граждани, трима съмнителни мъже са задържани при опит да откраднат „Фолксваген Голф”, паркиран пред блок в ж.к. „Люлин”. С бързи заградителни действия, служителите на реда задържали Е.Т. /42г./, В.В. /32г./ и непълнолетен техен съучастник. В хода на разследването е установено, че тримата изпълнявали поръчка на 33-годишният Ю.Ц., известен на МВР за кражби. В същия ден поръчителят е задържан. След доклад на материалите в СРП му е наложена мярка за неотклонение „подписка”.

related

новини 8834578468885136041

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item