stoineff

Дали ще се пропука решетката на времето на 11.11.2011г



Дали ще се пропука решетката на времето в нашия дуален свят или ще се появи огледалния образ на нашата Вселена...
Дали ще пренапишат след това историята на Земята....
Дали тройната портална дата вещае катаклизми или е господарското число на Съдбата....

Тъй като шестте единици 111111 може би утре ще се проектират още веднъж с една огледална шесторка и събрани заедно ще се получи сакралната дванайсеторка или това е нашата дванадесетомерна Вселена / годишните месеци, часовете, зодиаците /, искренно се надявам цялото човечество да се препрограмира и изчисти отрицателното от себе си, като се отправи с добри намерения към новото бъдеще.....



Знаете ли, че:

- Крион, извънземното, с което Каръл общува, поетично описва датата с клонираните единици като ден на съдбата, в който "златната нишка ще бъде вплетена в Новия килим на Времето на вашата Единна планетарна галактическа съдба. В нощта на 10.11.2011 в централния Слънчев Камелот на галактиката всички души са поканени на бал, в който да направят своя избор за Великия преход на Земята".

- Тройната портална дата е най-мощната през последните космически еони. Предполага сеоколо стратосферата ще се образуват 12 слънчеви диска, които ще предизвикат кристален вихър от скритите атлантски бази на земята. У нас се твърди, че съществуват такива под платото на Мадара, в Рила планина и под Родопите. Те ще излъчват божествена енергия на нулевото поле - чиста и безусловна любов. Под формата на светлинен код тя ще нахлуе от пето към четвърто измерение към нашето трето. Целият процес обаче нямал случаен характер, защото се дирижирал от самият Създател.
. Това е скритата светлинна структура на ДНК, която до момента умишлено се криела от определени висши кръгове на нашата планета.
Езотерици коментират още, че именно това събитие ще сбъдне едно от най-феноменалните предсказания на Слава Севрюкова.
Приживе самата Ванга признала, че "леля Слава е едно богово ниво" над нея във вселенската йерархия. Севрюкова предрекла редица събития безпогрешно. За далечното бъдеще тя имала видение, че човек ще се откаже от ракетите и ще пътува към далечни галактики само със силата на своето съзнание и ДНК.

- За любителите на куриозите датата 11 ноември 2011 година, в 11 часа 11 минути и 11 секунди може да се превърне в най-съвършения палиндром /думи или числа, които се четат по един и същ начин отляво надясно и отдясно наляво/, който се случва само веднъж на сто години. Именно поради тази причина ще бъдат регистрирани безброй венчавки по света. Натрапчивото и уникално повторение на числото 11 би трябвало да донесе късмет на суеверните младоженци.

- Специалната дата ще бъде отбелязана и с излизането на нарочен апокалиптичен филм с едноименното заглавие - 11-11-11. В лентата, която ще бъде пусната на екран в петък, се вещае, че именно тогава ще се разтвори портал към ада.
На този ден много невинна кръв ще се пролее", твърдят създателите й. Във филма се разказва за човек, чието семейство загива при автомобилна катастрофа в 11 часа и 11 минути. Нещастникът бива обсебен от числото 11.


http://www.youtube.com/watch?v=48GZxq6RO-c&feature=player_embedded

related

Статии 11.11.2011 4776230119767190238

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item