stoineff

Коледни намаления 2012 г.




       Коледни намаления за реклама в "Интервю". Нашата оферта е насочена към фирми и организации, които желаят да представят на нашата аудитория стоките и услугите си.

     Ревю на фирмата и продукта ви можете да поръчате сега само срещу 30 лв. Офертата е валидна  за периода от 01. 11 2012 г. до 01. 12. 2012 г.

     Ние ви предлагаме професионално написана статия за вашия продукт, плюс два линка в нея към вашия сайт и изображение (лого на фирмата ви), които да допълнят цялостната визия и бранд на вашата фирма, или продукт. При желание от ваша страна можете да оставите и директен телефон, и имейл за поръчки, които да стават направо от нашия сайт.

Най сладкото е за десерт. Вашето ревю ще остане в сайта заедно с линковете ЗАВИНАГИ. Ние поемаме отговорност да не ги премахваме. Така, че срещу 30 лв. вие получавате реклама, която ще носи прогресивно приходи на вас и сайта Ви. Успех! За повече информация и начини за плащане използвайте формата За контакти!

related

реклама 5437273713596776368

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item