stoineff

Грабеж на гориво в Сливен





Сливен. Криминалисти от РУП-Сливен разкриха грабеж на гориво от бензиностанция. Сигнал за случилото се е получен на 8 ноември в 21.10 часа, когато е съобщено че от обекта на бул.”Банско шосе” неизвестен заплашил с нож 41 годишния служител и опитал да зареди гориво. Маскираният нападател не успял да осъществи намеренията си и се отправил към друга бензиностанция, на бул. ”Илинденско въстание”. Там отново заплашил с нож служителя и налял 39 литра бензин за 116 лв. в сребрист лек автомобил „Фолксваген голф 4”, с който пътувал. При проведените незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия, криминалистите на РУП-Сливен установили самоличността на грабителя - Г.Х. /28 г./ от сливенското с.Самуилово. Той е задържан за 24 часа. Разпознат е и автомобилът, с който е извършено престъплението. Работата по изясняване на двата случая продължава. Образувано е досъдебно производство.
На територията на с.Тополчане, община Сливен вчера служители на ОД МВР и РУП-Сливен проведоха специализирана полицейска операция „Лихваря”. В хода на процесуално-следствените действия в дома на криминално проявения 29-годишен Х.Б. са намерени и иззети списъци с имена и описани суми за предоставени назаем пари срещу лихва. Образувано е досъдебно производство. Работата за изясняване на престъпната дейност на Х.Б. продължават служителите на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” в ОД МВР-Сливен.

related

България 5326036154925959645

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item