stoineff

Лудогорец напрви 2:2 с ЦСКА




Сензацията през този сезон Лудогорец стигна до 2:2 с ЦСКА при гостуването си в София на стадион "Българска армия".

Във втората минута на мача Спас Делев стреля отдалеч, след като защитата на гостите изби центриране от корнер. Вместо удар обаче, се получи перфектен пас към Мораеш, който останал почти сам на 3-4 метра пред вратата, откри резултата за червените.

В 31-ата минута отново Мораеш получи добра центриране от Галчев и с много красив параболичен удар с глава не остави шансове на Голубович.

През второто полувреме Лудогорец се настани в половината на червените. Резултатът от това обаче дойде чак в 86-ата мин. Тогава капитанът на ЦСКА Тодор Янчев сбърка фатално, след като не успя да изчисти едно центриране. Топката се отби от гърдите му и попадна и резервата Кишада, който от 3-4 метра я заби във вратата.

Само 4 по-късно Минев центрира отляво и бившият играч на червените Иван Стоянов намери топката прекрасно от воле и донесе точката за отбора от Разград.

Лудогорец остава начело в класирането, с по-добра голова разлика от „армейците". Третият и четвъртият Черноморец и Левски пък вече са само на 3 точки от челниците, което предвещава изключително интересна битка напролет.

related

Спорт 1120318137081479821

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item