stoineff

Оферти за Нова година и Коледните празници


-->
Оферти за Коледа, Нова година и всички декемврийски празници. 

      Интервю Ви предлага една от най - добрите оферти за реклама на вашето заведение, клуб, ресторант хотел, СПА, или козметичен център. Вие знаете, че преди всеки от празниците, онлайн потребителите се активират и търсят активно ревю на определена услуга, или определено място, което да резервират за почивката си.

Ето и офертата ни:

        В условията на финансова криза ние решихме да предоставим рекламна статия - ревю на всеки един желаещ само срещу 30 лв. Дали това са много пари ще кажете вие.

       От вас се иска единствено да се свържете, с нас чрез формата за контакти и да поръчате желаното от вас ревю - за по - добро качество на услугата, ние ще ви помолим за възможно най - много и най - точни сведения за офертата ви.
 Ако отговорите на въпросите:

1. Какво предлагате?

2.Как да ви открият?

3.Защо сте по - добри от конкурентите си?

4.Кое по - точно при вас ще накара потребителите да се чувстват специални?;
   
        Ако изпратите професионални снимки на вашето заведение, хотел, клуб или услуга Вие имате огромен шанс да привлечете 20 -30 дори и повече от нашите читатели.
Дневно ни посещават над 1500 различни човека. Вижте данните от Google Analytics  Ако смятате, че си струва използвайте формата ни за контакти и се свържете с нас.

related

реклама 2433750360612954363

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item