stoineff

Онлайн търговия с ценни книжа и валути



  Онлайн търговия с ценни книжа и валути


      ДЗР (договор за разлика) е разработен, за да позволи на клиентите да се възползват от всички предимства от притежаването на дадена позиция на акция, валута, индекс или стока, без да е необходимо физически да притежават конкретния инструмент. ДЗР може да бъде върху всеки тип финансов инструмент, включително: акции, валути, индекси и стоки.

     Например, вместо да купува 1000 акции на Microsoft от борсов посредник, клиентът може да купи 10 ДЗР на Microsoft на платформата за търговия Plus500. Покачване в цената от $5 за акция на Microsoft ще донесе на клиента $5000 печалба, също както ако бе закупил действителни акции, търгувани на борсата. Основна разлика е, че няма такси за обмен и много от недостатъците на търговията със съществени акции на борсата са елиминирани.



    Plus500 предлага ДЗР с нулеви комисионни и много атрактивни изисквания за марджин. Популярността на ДЗР се увеличи многократно през последните няколко години и ние вярваме, че това все повече ще бъде предпочитания начин за търговия на финансовите пазари.

    Другото голямо предимство на търгуването с ДЗР е фактът, че клиента може да търгува на марджин. Търговията с ДЗР означава, че клиентите могат да търгуват пълно портфолио акции, индекси или стоки, без да е необходимо да затварят големи количества капитал. Като използваме примера по-горе, на клиент, закупил ДЗР върху акции на стойност $50000, ще му е необходим марджин от само $1000.

Започнете онлайн търговия от официалния сайт на Plus 500

related

Онлайн бизнес 4857973639291151595

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item