stoineff

Samsung SUR40 за Microsoft Surface



Samsung Electronics и Microsoft обявиха, че следващото поколение Microsoft Surface е вече на разположение за предварителна поръчка чрез дистрибуторите на Samsung в 23 страни, които не включват България, чрез интернет страницата на Samsung Electronics http://www.samsunglfd.com/solution/sur40.do. Първоначално представен от Samsung и Microsoft по-рано тази година, Samsung SUR40 за Microsoft Surface разполага с PixelSense технология, която дава на LCD панелите способността да „виждат“, без да използват камери.

"Клиентите в широк спектър от индустрии в момента интегрират Microsoft Surface и го оптимизират за техните бизнес нужди, създавайки въздействаща, колегиална и смислена среда - казва Сомана Паласанда, директор на Microsoft Surface. - Със Samsung SUR40 на разположение за предварителна заявка в 23 страни по света, компютърната работа чрез повърхности ще бъде по-достъпна за образованието, финансовите и професионалните услуги, здравеопазването, хотелиерството, търговията на дребно, производството и ресурсите, и други бизнес среди, за да ги подпомогне в предоставянето на интерактивно цифрово съдържание, да засили продажбите, да представи марките, както и да повиши удовлетвореността на клиентите и лоялността им."

Samsung SUR40 с PixelSense технология дава възможност на хората да споделят, да си сътрудничат и да изследват заедно с помощта на голям, тънък дисплей. Разпознавайки до 50 точки на едновременно докосване, включително пръсти, ръце и други обекти, поставени на екрана, той е добре приет от нови и съществуващи клиенти на Surface като Dassault Aviation, Fujifilm и Royal Bank of Canada, които се подготвят да разположат устройствата по целия свят в началото на 2012 г.

Samsung SUR40 продължава да привлича вниманието на влиятелните индустрии като международни компании и медии. Обявено наскоро, следващото поколение устройство е обявено за „Най-доброто от най-новото“ за 2011 г. в наградите на сп. "Popular Science".

Софтуерните разработчици, заинтересовани в създаването на решения за Samsung SUR40 могат да започнет веднага, като посетят Surface Developer Center http://www.msdn.com/windows/surface. Сайтът предоставя свободен и лесен достъп до софтуерния комплект за разработване Surface 2.0, който включва и Input Simulator, даващ възможност на разработчиците да пишат приложения за Surface на всяка Windows 7 машина, както и други, свързани с разработването, полезни ресурси. Има вече стотици високо квалифицирани партньори на Surface за разработка на софтуер, които може да видите на http://www.surface.com.

related

Технологии 9209208461706370251

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item