stoineff

Ремонт на покриви от водеща компания

При ремонт на покривни конструкции в секциите се прилагат номенклатурни готови стоманобетонни елементи – ферми и греди, колони, подкранови греди, панели за стени и покриви, подове и др. Разстоянията между колоните при ремонт на покривни конструкции и височината на секциите се определят от изискването да се помества в тях свободно оборудване, групирано в технологични линии.

В машиностроенето се прилагат секции с унифицирани типове клетки с размери 12х18 и 12х24 м. С помщта на типовите клетки може да се ползват за съставяне кактопри сгради, така и при ремонт на покривна конструкция, което улеснява редица технологични процеси. За сравнителната индустрия се прилагат унифицирани типове отвори с ширина 18, 24 и 30 м, с дължина, кратна на дължината на температурния блок. В типовете отвори 18х144 м може да се поместват 28 разнообразни технологични линии за производство на различни стоманобетонни елементи от различни видове стоманобетон. За хранителната промишленост се използват клетки при ремонт на покривна конструкция с размери 12х6 м в типове секции с ширина 24, 48 и 74 м. Типове клетки са разработени също и за административно-битовите клетки.

При ремонт на покривна конструкция на административно-битови сгради секциите са с ширина 12 и 18 м, дължина 36, 48 и 60 м., а клетката за колоните е 6х6. Административно-битовите сгради може да се проектират и като пристройки към основните производствени корпуси. С цел да се увеличи икономическата ефелтивност на капиталните вложения, да се ускори въвеждането в действие на новите производствени мощности, но наяоследък не се проектират отделни промишлени предприятия, а се проектират промишлени зони, като се осигурява провеждането на единната техническа политика в строителното проектиране.

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item