stoineff

Как да си резервираме евтин самолетен билет

Седем хитрини за по-евтини самолетни билети


С известно планиране и предвидливост е възможно да летите до вашата обичана дестинация без това да се отрази значително на джоба ви. В тази статия ще се опитаме да съберем няколко добри идеи, които ще ви помогнат да намерите по-успешно евтини полети.

1. Следете, когато в медиите има информация определена авиолиния, това значи, че най-вероятно в момента върви рекламна кампания и едно от нещата, част от кампанията им е да предлагат временно изгодни самолетни билети.

2. Проявете гъвкавост в датите за полета. Вторник, сряда и събота най-често по-евтини дни за полети. Това е валидно и за много късни и много ранни полети. По време на билетите винаги са значително по-скъпи. Това важи и за сезона на отпуските.

3. Попитайте пакетите на самолетните компании. Често ако наемете автомобил и купите хотелски престой от самолетната компания, пакета ще ви излезе много евтин. Винаги сравнявайте техните цени и изчислете колко би ви струвало всичко, ако резервирате хотел сами.

4. Резервирайте отрано. Колкото по-рано резервирате вашето пътуване, толкова по-евтин ще е вашия самолетен билет. Това е трудно приложимо, отколкото изглежда и изисква планиране доста преди датата на пътуването, но парите, които ще спестите ако направите малко усилия ще бъдат значителна сума.

5. Намерете сайтове за сравнение на цените на самолетните билети. Ще ги намерите в Интернет с ключови думи "евтини самолетни билети", "самолетни билети цени", "самолетни билети промоции" и други подобни, за които можете да се сетите.

6. Отправете запитване се дали авиолинията, с която ще бъдете има програма за лоялни пътници. Може да се предполага, че и друг път ще бъдете с тази авиолиния, и ако спечелите повече точки може би ще летите по-евтино или ще получите някои бонуси. Не изпускайте тази възможност.

7. Обърнете внимание, че едни от най-евтините самолетни билети се предлагат от нискотарифните превозвачи като: wizzair, EasyJet, Раен еър, Flyniki и други.



related

Бизнес 1935968540080216732

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item