stoineff

Циганските килъри остават в затвора

 

 „Как не вярвате на 1000 циганина, а само на един“, крещеше разпалено жена в съдебната зала. Това беше част от цирка, който направиха цигани вчера при разглеждане на мярката за неотклонение на циганските килъри в Софийски районен съд.  Всичко било фалшиво и скалъпено от Ицо Папата, който тормозил "Цяла България"...

Междувременно агенция Блиц съобщи, че началник-сектор „Убийства“ в Криминална полиция Михаил Наумов също е бил сред набелязаните за екзекутиране от групата.Наумов отрече името му да е било в каквито и да е било списъци. Няма такова нещо, лаконичен беше полицейският шеф.

Любомир Илиев-Къдравия, Георги Горанов и Васил Горанов остават за постоянно в ареста, реши Софийският районен съд.

Съдебният състав прие, че може да се обоснове предположение, че тримата са подготвили три убийства - на Христо Върбанов-Папата, Цветелин Кънчев и прокурора Олег Янев.

Според районния съд макар да няма опасност да се укрият, тримата, ако са на свобода, могат да повлияят на свидетели. Мярката може да бъде обжалвана.



related

новини 1347135014140686453

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item