stoineff

Ерекция - проблем и лечението му

Еректилна дисфункция

Проблем с ерекцията и лечението му 


 Основните показатели, въз основа на които мъжете сами могат да определят сексуалните си възможности:

         - стабилност на ерекцията,


          - възникване на ерекция,


         - честота и продължителност на половия акт


    Ако дори един от тези показатели не отговаря на очакванията ви, говорим за понижена сексуална функция, която може и следва да се коригира. Най-често нарушената потентност се свързва с проблеми с ерекцията.

    В доста голям процент от случаите причините са психологически – страх от неуспех, неувереност в себе си (обикновено при по - младите), стрес, влошаване на отношенията с партньорката, депресия. Това провокира нерешителност у мъжа да е инициатор в интимни отношения, което пречи при полов акт. Наред с психическите е възможно да има и физиологични причини, които предизвикват сериозни нарушения в ерекцията.

    Някои от съпътстващите заболявания върху сексуалната функция, малко статистика:

  - 51% от мъжете с диабет имат симтоми на еректилна дисфункция

Диабетът е е едно от заболяванията, които могат да доведат до загуба на потентността, в случай че своевременно не се диагностицира и не се контролира хода на болестта.


  - При мъже със сърдечно-съдови заболявания се наблюдава средна степен на нарушена ерекция в около 39, 2 % от случаите - като този % се увеличава с възрастта.

 Преживян инфаркт, или тежко сърдечно заболяване, карат доста мъже да са неуверени при секса от страх, че е възможно това да провокира нов инфаркт. В голям процент от случаите това е заблуда, но е задължителна консултацията със специалист, който да помогне за възстановяване на сексуалната функция.

  - Атеросклероза - Остаряването и намаляване на еластичността на артериите се случва в напреднала и средна възраст. При стените на водещите към пениса арте­рии се облага от холестерол и се затруднява се при­токът на  кръв за нормална ерекция. Всяко едно стесняване на артериите може да бъде причина за импотентност, показват  изследвания с контрастни вещества, различими на рент­ген.

  - Оттичане на кръвта. В някои случаи ерекцията започва добре, след което бавно спада поради оттегляне на кръвта от спонгиозното тяло. Механизма, който затваря оттичащите вени и не разрешава на събра­лата се кръв да изтича е в основата на проблема. Най - често проблемът е при  по-въз­растните мъже. Възможно е  да е съчетано и с лошо кръвоснабдяване.

  - Хормонално неравновесие.  Нарушаването на хормоналното равновесие,  можеи да стане причина за импотентност,  ако нивата на тестостерона са  ниски или тези на хормона пролактин - твърде високи.

   Съществуват още много причини за проблеми с ерекцията с различно естеството на увреждането, а назначаването на ефективно и безопасно лечение, може да бъде извършено само опитен специалист-уролог.

  Niagra" разполага с висококачествена формула изготвена от специалисти, която съобразена с по - горните причинители на еректилна дисфункция и може да възстанови напълно нарушената сексуална функция.

  Нито едно заболяване не води до пълна загуба на сексуалните възможности, а диагностицирано навреме се повлиява добре дори и от природни продукти. Много мъже успяват да съхранят сексуалната си активност след 70, а дори и след 80-годишна възраст.    


   Лечението с "Niagra" е комплексно и протича безболезнено, напълно натурално, здравословното и естествено. Това е природния натурален продукт, заместител на "Виагра". Резултатът е повече от впечатляващ – 97, 1% от мъжете подобряват и напълно въстановяват потентността си. За жалост все още не се предлага на българският пазар, но можете да прегледате и поръчате от английския сайт  тук.


related

Любопитно 4366965502823131119

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item