stoineff

Подаръци за жени - нещо страхотно или истинска мъка


Подаръци и жени. Две думи, които поотделно звучат наистина страхотно за всеки един мъж, но събрани заедно в словосъчетанието подаръци за жени се превръщат в омразна и непонятна практика за всеки един господин. За подаръците за жени и мъжкото отношение към тях можем да говорим много, но никога няма да достигнем до консенсус, поради простата причина, че мъжете никога няма да си признаят колко трудно им е всъщност понякога да се спрат на подарък за жена, който наистина не само да се хареса на нежната им половинка, но и истински да я зарадва и изуми.

И точно това отричане от страна на представителите на силния пол и често проявяващата се упоритост са само малка част от причините, поради които често се случва дамите наистина да са изумени от своите подаръци, но определено не в положителния смисъл на думата. И така отново достигаме до моментът, в който една жена с нетърпение отваря опаковката на своята изненада и това, което се появява отвътре я депресира, шокира, разтърсва из основи или пък всичко това събрано накуп.

И в този момент тя разбира, че нервите на любимия мъж отново не са издържали и той е затворил графата подарък за жена със замах, спирайки се на първото нещо, доближаващо се според него до вкуса на половинката му. И тук всичко приключва. Жената е отчаяна, мъжът още повече и то основно от периода на избиране на подаръка за жена. Начин за решаване на проблема- повече внимание скъпи мъже и по-малко претенции скъпи дами.

related

Стоки и услуги 2743039158266465070

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item